Just kaks aastat tagasi aset leidnud pulmapäeva ajal läksid Thomas ja tema tütar lõplikult tülli. Meghani isa väidab, et ta ei kuulnud oma tütrest ja väimehest enne tähtsat päeva mitte kui midagi, kuid värsketest kohtupaberitest on näha, et Meghan kirjutas Thomasele enne pulmi ning kurtis, et ta muretseb oma isa tervise ja heaolu pärast.

Kuid siis otsustas Thomas pöörduda meediasse ning rääkida mitmetel personaalsetel teemadel, mis ei meeldinud sugugi kuninglikule perekonnale. Pärast seda hakkas teda sõnumitega pommitama tütre asemel hoopis väimees Harry.

"Tom, siin Harry ja ma helistan sulle koheselt. Palun võta vastu, aitäh," on esimese sõnumi sisu. Järgmine kirjutis enam nii sõbraliku tooniga ei olnud: "Tom, siin Harry jälle. Ma pean tõesti sinuga rääkima. Sa ei pea vabandama, me saame sinu situatsioonist aru, kuid asjade avalikustamine teeb olukorra ainult hullemaks."

Harry lootis oma sõnumitega rõhuda äia südametunnistusele ning palus mõelda selle peale, kui palju ta oma tütart armastab. "On kaks muud valikut, mis ei sisalda seda, et sa lähed meediaga rääkima. Nemad ongi selle situatsiooni tekitanud," seisab ühes sõnumis.