Eesti suurim ja populaarseim seksi- ja suhtealaseid nõuandeid jagav Epp Kärsin sõnas, et ettevõte on aastate jooksul meeletult kasvanud. Algusaastatega võrreldes on koolituste maht suurenenud 60%. Tema lemmikosa sel teekonnal on olnud oma unistuste täitumine. Selle juures ka kaitseväes loengu andmine.

"Pea 1000 meest kindlasti on nende loengute kaudu oma silmaringi avardanud ja on nüüd teadlikumad paarisuhtest ning enda tervisest," ütles ta Kroonikale.

Eelmisel aastal käis Kärsin umbes sajas Eesti koolis andmas seksuaalhariduslikke loenguid, mis osutusid äärmiselt populaarseteks. Ka tagasiside noortelt oli soe.

"Tänu Tuuli Roosmaale täitus ka mu üks ammune unistus oma telesaatest. "Mida vanemad sulle ei rääkinud" oli väga tore projekt, mis kahjuks koroona tõttu jäi pooleli ja külmutati," sõnas ta. Lisaks on olnud veel palju huvitavaid koostöid oma ala parimate tegijatega.

"Olen lihtsalt tänulik, et nii ägedad inimesed saadavad mind minu teekonnal, et päästa maailm armastusega!"

Nagu ka kõik muu on ka koolitsute sisu aastate jooksul muutunud. Need on läinud ajaliselt pikemaks, sisu on tihedam ja informatiivsem. Rohkelt on praktikat ja erinevaid kombinatsioone. Uusi kogemusi ja materjale lisab ta pidevalt.

"Ja loomulikult on juurde tulnud mitmeid uusi koolitusi. Tasub aeg ajalt vaadata amareluna.com lehele, et olla kursis värskeima infoga. Huvitav fakt on seegi, et ettevõtted käivad oma meeskondasid koolitamas ja seda nii era- kui riiklikust sektorist," rääkis Epp Kärsin oma laiahaardelisusest.

Ettevõtet luues alustas Kärsin koos oma endise kallimaga Vesivärava tänava kontoris, kuhu hiljem sai 0-korrusele ehk keldrisse ruumid. 2017. aasta novembris kolis ta Baltika Kvartalisse, kus tal on esimesel korrusel suur ja avar Amare Luna stuudio.

Ta teeb tihedat koostööd ka V konverentsikeskusega Tartus ja Hedon Hotell & Spaaga Pärnus, kus samuti koolitused toimuvad.

Koroonaviiruse tekke järel jättis Kärsin ilma pikemalt mõtlemata kohe kõik koolitused ära. Praeguseks ei ole ta kaheksa nädalat oma stuudios ühtegi koolitust läbi viinud. Küll aga on ta viinud koolitused Zoomi, kus on tegelenud nõustamisega ja andnud seltskondadele seksiteemalisi loenguid. Esinenud on ta ka avalikel loengutel.

"Tore on tõdeda aga sedagi, et Amare Luna e-poes käib eriolukorrale ja kriisile vaatamata väga aktiivne ostlemine edasi. Meie e-poe vaieldamatu top toode nr 1 on kookosõli ja usun, et üheksa kuu pärast on Eestis beebibuum," rõõmustab Kärsin.

Epp Kärsinil oli vahepeal ka mõte viia koolitused internetti, aga idee jäi katki, kuna see ei oleks olnud sama, mis päris koolitus.

[...] veebi kaudu ei saa ma grammigi edasi anda seda, mis tekib päris silmast silma kontaktil ja puudutusel. Minu koolitused on väga erilised ja selleks, et saada osa 100% sealsest energiast, on vaja ikka reaalselt kohale tulla ja mind päriselt näha, kuulda ja tunda minu puudutust!" sõnas ta.