Calvin Harrise fännid kindlasti mäletavad, et 2014 aastal oli DJ sunnitud mitmed etteasted südameprobleemide tõttu ära jätma. Nüüd on ta viimaks avalikustanud, mis täpselt toimus, vahendab Mirror.

Twitteris oma fännidega hilisõhtul rääkinud Harris tunnistas, et sattus haiglasse, kus vaid tänu arstide kiirele tegutsemisele ellu jäi. "2014 oli minu jaoks huvitav aasta. Algas sellega, et ma sain Suurbritannias esimese koha ja lõppes sellega, et arstid pidid EMO-s mu südame uuesti tööle panema."

Muusiku ootamatu avaldus muidugi jahmatas fänne, kes ei suutnud kuuldut kuidagi uskuda. "Kas Calvin Harris just tunnistas, et oli ajutiselt surnud? Millest ma ilma jäin," ei suuda üks uskuda. "Lihtsalt viskad selle muuseas välja, et surid ja tulid tagasi ellu! Korralik," on ka teine täiesti löödud.

2014. aastal oli Harris karjääri suur algus, kui hitt "Summer" maailma edetabeleid vallutama hakkas. Hiljem on Harris tunnistanud, et kannatas tõsise alkoholisõltuvuse käes ning ka laule jõudnud söök polnud just kuigi tervislik.