Kaheksandad Eesti seksikaimate valimised võitsid kõrvuti meie euro Koit Toome (tollal 25) ja Eda-Ines Etti (tollal 23). Pealegi olid ja on nemad kaks lemmikut, kes kumbki ju aastaid kogu eesti rahva pilgu all kasvanud - Kroonika piltidel noorukist meheks ja tütarlapsest naiseks sirgunud.

AASTA OLI SIIS... 2004

Tervelt kümme aastat oli Eesti täieõigusliku liikmesmaana Eurovisioni lauluvõistlusel osalenud. Sama aasta mais tunnistati Eesti viimaks ka Euroopa Liidu kõlbulikuks. Aastaga hästi kokkukõlavalt läksid ka Maarjamaa kõige seksikamate tiitlid tookord just Eurovisioni kvaliteediprooviga tähtedele.

DETSEMBER 2004

Koit Toome ja Eda-Ines Etti kroonimispidu peeti Viru hotelli restoranis Merineitsi. Sobivalt, sest just see hotell oli 1970ndail lääneliku glamuuri hälliks Eestis.

Foto: Aivar Kullamaa ja Kristjan Lepp

INTERVJUU VAMPIIRIGA, 2000

Millenniumiks oli viis aastat Code One’i menupoiss Koit Toome kasvanud peaosaliseks linnahalli muusikali „Vampiiride tants”. Stiilne foto sai lavastatud Koiduga siis Kroonika jaoks Siselinna kalmistul.

Foto: Kristjan Lepp

JUUNI 2004

Koit rokkis Jeesuse jüngri Simoni rollis Tartu suvelavale jõudnud maailma rockmuusikalis... Kahekümne aasta peale ulatub tema haare debüüdist "Vampiiride tantsus" muusikaližanri rollide rollideni "Hüljatutes" ja "Ooperifantoomis".

Foto: Kristjan Lepp

TOOME, KOIT TOOME. MÄRTS 2002

Tegelikult kehastus Koit James Bondiks ümber juba kümnend varem, andes avalöögi rubriigile „Muutumismäng”. Tuntud inimesed kehastusid neil piltidel oma lemmikkangelasteks.

Fotod: 2 x Kristjan Lepp

VÄIKE-MAARJA TÜDRUK EDA-INES ETTI. UUS ESIKAANTE LEMMIK. SEPTEMBER 2000

Maikuus 2000 tõi Ines Stockholmist Eurovisionilt lauluga "Once in a Lifetime" Eestile tollase tippmargi – neljanda koha. Võludes ja häälestades Euroopat ette järgmiseks aastaks, "Everybody" võiduks.

Foto: Kristjan Lepp

DEBÜTANT KROONIKAS. DETSEMBER 1999

Täpselt aasta enne „Once in a Lifetime’i” triumfi maikuus oli Väike Maarja tüdruk Eda-Ines Etti võitnud konkursil "Kaks takti ette" teise koha. Kaotades vaid mõne punktiga Haljala võidupoiss Tanel Padarile.
Üks legend räägib, et talendikonkursilt "Kaks takti ette" 1999 olevat Ines saanud vaid teise koha ainult sellepärast, et üks žüriiliige nimme, Tanel Padari võidu poolt olles, Inesele ekstra madalamaid punkte pani. Kes teab, võib-olla on see vaid ka kaunis legend…
Seevastu võitis Ines omakorda peagi südamete võitja Taneli tähelepanu ja südame.

Foto: Kristjan Lepp

Madonna-portree Kroonika staarikalendrisse. Kroonika glamuuri kuldfoto!

Foto: Kristjan Lepp

ISEENDALE. KUSTUTAME VEAD. JAANUAR 2007

Eurovisioni fännid ja eksperdid mäletavad „Once in a Lifetime’i” ja ootavad „Ines, ilus eesti tüdruk!” teda tagasi. Meie Eurolaulu 2005 finaali kinkis ta ühe üle aegade kaunima laulu „Iseendale”. Aastal 2007 aga pala „In Good and Bad”. Samal aastal ilmus Ineselt ka uus elupöördelise pealkirjaga album „Kustutame vead”.

Foto: Aivar Kullamaa

ILU NII JA TEISITI. SILMALE JA HINGELE, 2008

Jaanuarikuus soojendas Ines lugejate silma uue ägeda fotoseeriaga. Sügisel võitis ta tandemis IBMi tegevjuhi Valdo Randperega saatesarja „Laulud tähtega”. Nende duetis Koidula pühasse kõrgustesse esitatud „Eesti muld ja süda” tõusis aasta pärast teisele kohale ka saates „Eesti otsib lemmiklaulu”. Ka Inese oma lood „Iseendale” ja „15 magamata ööd” olid valitud selles edetabelis kandideerima.

Fotod: 2 Kristjan Lepp

JUULI 2009, ÄRATATUD HING KADRIORUS

Kroonika armunud Inese ja kitarriga tema uue ja oma kodukorteri pargi puude vilus. Enne seda oli ta mõnda aega elanud ja hindanud New Yorgi parkide ja klubide õhku.

Fotod: 2 x Anu Hammer

TULE-TULE KIUSATUS. JUULI 2011

Sel suvel ilmus Inese viies kauamängiv „Kiusatus”. Videosingel "Tule-tule” video on üks kaunemaid, mis Eestis eales tehtud. Kroonika jaoks valmis sel suvel Insesest uus sensuaalselt laetud fotoseeria.

Foto: Anu Hammer

SUVEÕHTU 2011 Rannavaikuses.

Oma suuri armastuslugusid on põhjamaine täht aina ettevaatlikumana enda teada ja meedia eest varjul hoidnud. Vihjeid saab, kui kuulata Inese kirjutatud laulude sõnu. Neis on ta vägagi sensuaalselt avameelne.

Foto: Anu Hammer

„TORM”. NOVEMBER 2014

Neid eesti tähti, kelle eraelu pöörete kannule on Kroonika võtnud vaevaks (ikka lugeja uudishimu nimel), lähetanud valvama mõne paparatso, saab ühe käe näppudel üles lugeda. Ines on üks neist.

See stuudiofoto sai tehtud intervjuu juurde sügisel, kui Ines oli telsaates „Laula mu laulu” andnud uue hingamise Jaagup Kreemi hitile „Torm”. Nii hingest hingedesse minevalt, et sellest laul-jutustustest sai üks aastahitte. Ines tunnistas ka ise, et nii suurt kiitvat tagasidet, üksmeelset kiidulaviini polegi ta vist kunagi varem saanud. Aga ongi Ines ju pärit Väike-Maarjast – Pandivere kõrgustikult, alalt, mida tormid meil kõige sagedamini väisavad.

Foto: Kristjan Lepp

NOVEMBRIHOMMIK 2014

Rabavaikuses. Huvitav, millest mõtleb üks ilus naine imetabaselt ilusa pildi peal – hetkel, kui see tehti.

Foto: Kristjan Lepp