USAs on pead tõstnud rahutused, millega avaldavad kohalikud pahameelt George Floydi surma tõttu, vahendab Fox News. Sellest jättis ka lauljanna Lana Del Rey oma sotsiaalmeediasse jälje.

Staar jagas oma miljonitele fännidele klippi protesteerijatest, kelle näod salvestusel selgelt äratuntavad on. Ometi on ta kontol üle 16 miljoni jälgija, kes kõik sealt tuttava näo võivad avastada. Just seetõttu ongi staari fännid lohutamatult pahased.

"Lana Del Rey postitas minutilise video oma kontole. Ta isegi suurendas nägusid! Mul pole sõnu. mis su probleem on," pahandas üks. "Mul on kahju, Lana Del Rey, aga mina sinuga enam ei tegele," on ka teine konkreetne. "Palun eemalda oma Instagrami postitus. See on kuradi ohtlik ja väga paha otsus," sekkus olukorda ka lauljanna Kehlani. "Palun, muidugi protesteeri, aga ära pane teisi oma suure platvormiga ohtu."

George Floyd oli mustanahaline mees, kes kaotas elu vahejuhtumis politseiga. USAs nimetavad tuhanded toimunut järjekordseks näiteks, kuidas politsei mustanahalistega käitub.