Ant ja Dec lasid episoodid eemaldada eile õhtul ning tegid oma sotsiaalmeedas ka ühise vabanduse, kirjutab The Sun.

44-aastased mehed ütlesid: "Varasemates "Saturday Night Takeaway" saadetes mängisime me salajasi tumedanahalisi karaktereid. Me oleme aru saanud, et see on vale ja tahame vabandada kõigi ees, keda see solvas. Me loobusime nendest sketšidest teadlikult aastaid tagasi ja tänapäeval neid kindlasti rohkem ei teeks."

"Me oleme juba võtnud samme videomaterjali eemaldamiseks ja saime hiljuti ITV-lt kinnitust, et need segmendid, ja muu ajaloolin sisu, mis võib kedagi solvata, ei ilmuks ITV HUBis ega "Saturday Night Takeaway" YouTube'i kanalil," lisasid nad.

Newcastle'ist pärit duo kasutas peresõbralikus saates tihti kostüüme ja meiki, et kuulsustele või tavainimestele nalja teha.

Kuvatõmmised paari 2003. aasta sketšist hakkasid hiljuti Internetis levima, kus Ant ja Dec riietusid Jamaica naisteks Patty ja Bernice, kes osalesid taustanäitlejatena telesarjas "Emmerdale".

Paar meenutas hiljuti selle sketši tegemist, öeldes, et nad pidid kell kaks hommikul ärkama, et solvavateks karakteriteks transformeeruda.