Rolf Roosalu tegi eile õhtul toreda pildi kuskilt tiigi tagant ja kiidab, et suve lõhn on mõnus. Pilt on tõesti nii hea, et vaataja kuuleb vaimusilmas ka helisid: sääsepininat, plaksutamist ja vandumist. Ei tea, kas lauljad plaksutavad sääski ka rütmiliselt?

Keit Triisa aga pani üles pildi, kus ta istub autos ja sasib endal juustes. Ise kinnitab sinna juurde, et on õnnelik kutsikas. Kroonikal on Keidu üle hea meel! Kutsikad on toredad ja keegi ei taha näha kurba kutsikat.

Metsakutsu aga näitas eile autot - Porsche 911 Carrerat. Kutsu on 2019. aastal auto uuema mudeliga ringrajal käinud ja avaldas siis lootust, et ehk jaksab kunagi sellise osta ka. Nüüd siis ehk ongi? 911, mida Kutsu näitas, on pea 20 aastat vana ja ehk hinnaklass ka sõbralikum… Aga häda on selles, et maanteeameti taustakontrolli kohaselt on see peen aparaat mõeldud ainult töösõitudeks!

Poleks arvanudki, et Porsche Carrera on Peugeot Boxeriga ses osas samas klassis, aga mida Kroonika ka autodest teab, eksole. Igatahes, kui Metsakutsu hakkaks Porschega postiljoniks, oleks tore küll.

Kui auto on määratud töösõitude tegemiseks, siis ei tule nende pealt tasuda erisoodustusmaksu, mis on seotud mootori võimsusega. Kuna sportautod on aga võimsate mootoritega, siis võib auto ettevõttesiseseks kasutamiseks määramisega kokku hoida märkimisväärse summa. Nii kõlbab ka Porsche paberil isegi sõnnikuveoks!

See on märk! Kollase kleidiga Marilyn Jurman käis kusagil võsas lagunenud maja juures joogat tegemas ja teatas instagramis, et kui sa seda näed, siis see on märk. Edasi läks Jurmani selgitus segasemaks, aga tundub, et postituse vaatajad ootab rännak mingis sisemises metsas ja võimalik on ka mingi muundumine. Olge siis ettevaatlikud! Tundub, et täna on ohtlik päev...

Äpardusi juhtub teistelegi! Pildi järgi otsustades kaotas nimelt Kriss Soonik oma püksid basseini. Tundub, et siis tõi Kriss kahva, et susped välja õngitseda, aga otsustas enne seda siiski pildi teha, et vahejuhtumit rahvaga jagada. Kroonika tunneb Krissile kaasa. Õige suurusega bikiinipükste leidmine ei ole tõesti lihtne.

StarFM-ist on saamas kosjakontor! Eile pani raadiojaam Allan Roosilehest instasse nii ilusa pildi üles, et Stefan Airapetjan ei suutnud end tagasi hoida ja pahvatas hingepõhjast: “Nunnu!”. Pille Minev hakkas kohe asjast kinni ja märkis, et ta pole Roosilehte seni sellise pilguga vaadanudki… Näete siis, mida teeb üks armas alpakatall, hea jume ja säravad sinised silmad!

Roosileht ei ole veel kommenteerinud, mis tunded temal tekkinud on.

Kristel Mardisoo postitas nunnu pildi kooli lõpetanud väikevennast ja tunnistas enesekriitiliselt, et kipub teinekord targutama ja õpetama. Tea, mida Kristel väikevennale abiellumise koha pealt soovitanud on?

Ent insta pole mitte üksnes puhkus ja rõõm! Tegemist vajab ka töö. Reklaamirindel rabab Merlyn Uusküla, kes püüab jälgijatele lampe müüa. Lambid on peegli küljes ja nende ees saab hästi meiki teha. Merlyn näeb väga ilus välja küll: tal on huuled ja kleit täitsa ühte värvi. Kohe näha, et kostüüm on kokku pandud korraliku valgustusega.

Ööpäeva kokkuvõtte lõpetavad pilditõdemused Madli Vilsarilt ja Andres Peetsilt. Madli Vilsar käis eile rannas ja Andres Peets tegi eile hommikusöögiks praetud mune.

Kroonika loodab, et need teadmised annavad teile inspiratsiooni laupäeva veetmiseks.