Brosnan jagas Instagramis endast lõbusalt naeratavat suvist pilt, mille pealkirjas hoopis kahte väga kallist pereliiget mainis, vahendab Fox News.

"Siin, lapseke sind vaatamas... meenutades Charlotte'i ja sünnipäevaõnnitlustega mu kallile Marley Mayle," seisis pildi pealkirjas.

Charlotte suri 2013. aasta juunis 41-aastaselt, kui oli pikalt võidelnud munasarjavähiga. Sama haigus võttis ka Charlotte'i ema ja Brosnani esimese abikaasa Cassandra Harrise elu 1991. aastal, kui ta oli 43-aastane. Brosnan polnud küll Charlotte'i bioloogiline isa, kuid adopteeris lapse 1980. aastal, peale Harrisega abiellumist. Cassandra Harrisel ja 1986. aastal surnud produtsent Dermot Harrisel oli veel ka poeg Christopher.

Marley May, keda Brosnan pealkirjas mainib, on tema ja Harrise abielust sündinud poja Seani tütar.

Aasta peale Charlotte'i surma tunnistas Brosnan, et oma kahe kalli inimese kaotamine jääbki teda igaveseks mõjutama. "Vaadata, kuidas kellegi, keda armastad, elu sööb see salakaval haigus tükk tüki haaval ära... see jääb su psüühikat mõjutama."

"Ma hoidsin oma lahke, tugeva ja ilusa naise kätt, kui vähk ta elu liiga vara võttis ja alles eelmisel aastal hoidsin ka oma lõbusa, suurepärase tütre kätt, kui sama haigus ka tema võttis."