Esmalt tunnistas Depp kohtus, et tal on tõesti probleeme alkoholi ja narkootikumidega ning kippus hommikusöögi kõrvale tihtilugu punast veini jooma, vahendab Mirror.

Kui endale oli võrdsuse mõttes veidi tuhka pähe raputatud, siis võttis Depp ette oma endise abikaasa Amber Heardi ning otsustas avalikustada näitlejanna kõige võikamad teod, mis meelde tulid.

Deppi sõnul kasutas Heard teda karmilt ära, et enda karjäärile hoogu anda. Näitlejanna olla kodus olnud vägivaldne ning korra isegi Deppi voodisse oma häda lahendanud. Heardi silmis tegi ta number kahe väljutamisel lihtsalt nalja.

Deppi advokaadid rääkisid kohtus, et näitleja oli suhtele lõpu teinud, kui päev peale Heardi sünnipäeva 2016. aastal avastas ta oma voodist inimese väljaheiteid. "Järgmisel hommikul kakas preili Heard või mõni ta sõpradest meie voodisse," kinnitas juttu ka Depp ise. "Sama aasta 12. mail rääkis Heard meie korteri omanikule Kevin Murphyle, et väljaheide voodis oli lihtsalt üks väike süütu nali, millega tunnistas, et ta ise oli selles süüdi. Varem oli ta juhtunus süüdistanud meie koeri." Näitleja rõhutas, et tegi taotluse lahutuseks täpselt samal päeval.

Näitleja puudutas ka juba varem avalikkuse eest läbi käinud teravat teemat vigastatud sõrmest, mille Heard väidetavalt abikaasale tekitas. "Amber vigastas mu sõrme ühega kahest viinapudelist, millega ta mind 8. märtsil loopis. Amber ise nimetab seda teiseks päevaks vangistuses," võrdles Depp toimunut Heardi antud ütlustega. Sama juhtumiga seoses oli Depp sunnitud aga tunnistama, et ta tõesti kirjutas värvi ja verega peeglitele ja seintele Billy Bob Thorntoni nime, kelle kohta Heard talle varem väidetavalt valetanud oli.

Kohtus mängiti ette salajane salvestus hommikusest tülist, kus Depp agressiivselt kapiustega paugutas. Kuigi võiks arvata, et sellises olukorras on naine hirmul, siis Deppi sõnul oli just Heard olnud see, ke talle kallale kargas ja näitlejat kaks korda näkku lõi. Sarnane peksmine leidis korra aset isegi eralennukis, kus Depp oli väidetavalt sunnitud ennast vannituppa lukustama.

"Mul ei ole enda silmis kontrolliv või manipuleeriv iseloom," selgitas Depp kohtus. "Ma usun, et enamus pildid, mida Amber oma ütlustega maalinud on, on peegeldus tema enda iseloomust. Ta teadis, mida tahtis ja ma olin lihtne sihtmärk."

Kohtus puudutati ka Deppi endist abielu ning näitleja tunnistas, et 14 aastat kestnud suhet Vanessa Paradisiga oli liiga valus lõpetada, mistõttu ta toona mõjuainete poole pöördus.