47-aastane staar töötas Cruise'iga koos filmi "Mission: Impossible" võtetel. Nüüd uuriti näitlejannalt, mis tunnetega ta Cruise'iga taas koostööd teeks. Newton tunnistas, et mäletsused maailmakuulsast staarist ei ole just kõige helgemad, vahendab Mirror.

Newton avalikustas, et koos võtteplatsil töötades oli Cruise kasutanud aega, et näitlejanna saientoloogia ridadesse meelitada. "Ma nii tohutult kartsin, Tom on väga dominantne inimene," tunnistas Newton. "Ta proovib kogu hingest olla tore inimene, aga see surve. Muidugi võtab ta palju ka enda õlgadele ja kindlasti tunneb, et ainult tema suudab kõik lahendada kõige edukamal viisil."

Newtoni sõnul tegi Cruise talle pidevalt kingitusi, mis olid kuidagi seotud saientoloogiaga. "Jõulukingid olid seotud saientoloogiaga, nagu raamatu, kus olid religiooni suurimad saavutused. Piibli moodi asi."

Näitlejanna tunnistab, et kuigi talle alguses pakkus saientoloogia huvi, siis see kadus kiirelt. "See oli huvitav, sest ma mõtlesin, et kui see tõmbab maailmakuulsaid inimesi, siis peab seal midagi erilist olema. Ma ei leidnud midagi."