Viimase kuu jooksul on Kanye West (43) silma paistnud äärmiselt veidra käitumisega. Kuu alguses teatas ta, et kandideerib USA presidendiks Sünnipäevapeo erakonnas, ütles lahti Donald Trumpist ning avaldas, et on juba mitu aastat tahtnud Kim Kardashianist lahutada.

Kogu tema ümber toimuva segaduse juures andis räppar ja muusikapodutsent teada, et annab välja uue albumi "Donda: With Child", mis pidi avalduma ööl vastu reedet. Aga albumit ei tulnud, kirjutas DailyMail.

Miks? Sest täna andis oma albumi "Folklore" välja Taylor Swift (30). Filmi- ja muusikamaailmas oleneb projekti edu tihti ajastusest ehk millal projekt välja antakse. Sellepärast näeme tihti jõulufilme juba oktoobris ja novembris ning koolis toimuva süžeega film avaldub suvel.

Taylor Swift. Foto: Scanpix

Ju nägi Kanye West Taylor Swifti uues plaadis ohtu ning otsustas enda plaadiga oodata. Kanye tegi õigesti, sest Taylor Swifti album tõusis kohe ka muusikaedetabelis esimeseks.

Praegu ei ole teada, kas Kanye West lükkab albumi avaldamise edasi uuele kuupäevale või saame seda kuulda juba millalgi tänase päeva jooksul.

Kanye West ja Taylor Swifti tüli algas 2009. aastal, kui räppar videomuusikaauhindadel Taylori kõne ajal lavale tormas, naiselt mikrofoni käest rebis ja ütles, et aasta parima muusikavideo oleks pidanud võitma hoopis Beyonce.