Dame Barbara Windsor kannatab Alzheimeri all ning viimasel ajal on tema tervislik seisund muutnud niivõrd halvaks, et neuroloog soovitas Scottil näitlejanna hooldekodusse panna, kirjutab The Sun.

20 aastat näitlejannaga abielus olnud Scottile on see emotsionaalselt väga raske. "Minu jaoks on tegu emotsionaalsete ameerika mägedega. Ma kõnnin ringi, püüan olla aktiivne, aga siis hakkan nutma. See tundub nagi lein," rääkis ta.

Scott lisas: "Minu suurimaks hirmuks on alati olnud see, et ühel päeval pean ta kuhugi viima ning ta mõtleb: miks ta seda mulle teeb? See hirm on saanud nüüd reaalsuseks. See on midagi, mida ma pole kunagi soovinud."

Scott rääkis, et abikaasa saab kindlasti ühel päeval aru, et hooldekodus viibimine on tema jaoks parim asi, ning kuigi ta soovib tihti koju tulla, ei ole see tema olekus võimalik.

Barbara Windsoril (82) diagnoositi Alzheimer kuus aastat tagasi. 2018. aastal otsustas Scott uudise avalikuks teha, et avalikus kohas olles ei mõistataks inimesed, miks näitlejanna niivõrd veidralt käitub.

Windsori segadusse ajavad hetked muutusid eelmise aasta lõpus tõsisemaks ning intensiivistusid taaskord karantiini ajal. 57-aastane Scott külastas mitmeid hooldekodusid enne, kui leidis abikaasa jaoks just selle õige.