Jason kehastas filmis "Harry Potter" Lucius Malfoy nimelist tegelast. Probleem narkootikumidega sai alguse juba teismelise eas, täpsemalt toona peetud pidudest, kirjutab Daily Mail.

"Ma olen alati olnud kergelt sõltuvustesse langeja, ning juba 16-aastaselt olin alkoholi tarbinud ja siis asusin ka aastakümnetepikkusesse armusuhtesse narkootikumidega," ütles ta.

Jason rääkis ka sellest, kuidas ta juba 12-aastaselt viskit jõi, ning seetõttu purju jäi, millele järgnesid loomulikult ka omad tagajärjed.

"Baaridaam, keda omal ajal pidasime kangelannaks, kuid täna arvan ma, et tama koht oleks hoopis vanglas, andis meile pudeli kaasa, mille me tualetis ära jõime, ning peale seda peole edasi läksime, rääkis Jason. "Järgmisel hommikul ärkasin lõhestava peavaluga, haisesin tohutult ja mäletasin, et olin end täielikult häbistanud," rääkis ta. Juba see juhtum andis Jasonile mõista, et asjad pole korras.

Ühel hetkel saabuski pöördepunkt, ning siis ta mõistis, kui tõsine ta sõltuvus on ja kuidas see teda mõjutanud on. Ta mõistis, et narkootikumide abil ei saa ta oma elu kuidagi moodi paremaks teha, ning niiviisi jätkates ei ela ta kaua.