"Heli puudumisest tingituna algas "Esimese stuudio" otsesaade hilinemisega ja saate viibimisest tulenevalt on muutunud ETV teisipäeva õhtu kava. Otsesaatele järgneb uus draamasari "Liha ja veri", kuid seda 20-minutilise viibega," kirjutas Eesti Televisioon Facebookis.

Kroonika võttis ühendust ETV-ga ja uuris, mis täpsemalt juhtus. Kommunikatsioonijuht Pille-Mai Helemäe selgitas: "Eilne "Esimene stuudio" läks alguses eetrisse ilma helita, sest stuudioheli ei jõudnud tehnilistel põhjustel väljastuskeskusesse. Lihtsustatult öeldes läks majast välja pilt, aga heli mitte. Vea ilmnedes hakati lahendustega koheselt tegelema ja saade sai viivitusega koos heliga alustada. Palume vabandust ja täname vaatajaid mõistva suhtumise eest."

Ta lisas: "Teeme enda poolt kõik tehniliste vigade ennetamiseks, kuid lõpuni kaitstud me ootamatuste eest ei ole, eriti otsesaate puhul. Kui saade jäi viivituse tõttu siiski nägemata, siis ETV kodulehelt saab Andres Kuuse vestlust Irja Lutsariga täies mahus järele vaadata."