Coppola on "Ristiisa" III osa tahtnud ümber teha juba mõnda aega, soovides teatud kohtadest seda lühemaks või pikemaks lõigata ning anda filmile ka uue pealkirja, vahendab ERR-i Menu.

Uue versiooni pealkiri on "Mario Puzo's The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone", millega Coppola tahab esile tõsta kirjaniku, kelle raamatul "Ristiisa"-filmid põhinevad ja realiseerida oma algse nägemuse kultustriloogia kolmandast osast.

"Ma panin alguse ja lõpu uuesti kokku ning tõstsin mõned stseenid, kaadrid ja muusikalised signatuurid ümber. Nende muudatuste, taastatud materjali ja heliga annab see minu hinnangul kahele esimesele filmile asjakohasema lõppvaatuse," märkis Coppola oma avalduses.

Lisaks ümberlõigatud versioonile on Coppola ja tema produktsioonimeeskond taastanud filmi ka 4K-versioonis. Pärast seda, kui meeskond vaatas läbi 300 karbitäit negatiivfilmi, õnnestus neil asendada erinevad madalama resolutsiooniga optilised efektid (optilise kopeerimise teel saadud filmiefektid, nt üleminekuefektid nagu väljatõrje ja ülesulamine) ja eemaldada kriimud, plekid ja muud anomaaliad, mida varem tehnoloogiliste piirangute tõttu teha ei õnnestunud. Parandusi tehti ka filmi algsele viie lairibakanaliga (5.1) helimiksile.

Film linastub enne DVD-le jõudmist valitud kinodes detsembris.