"Natuke rohkem kui aasta tagasi oli mul endal selline vaimne täiesti kokku kukkumine. Ma kolm päeva ei suutnud voodist üles tõusta ja üldse nii füüsiliselt kui ka vaimselt olin täitsa katki. Siis ma sain aru, et midagi peab muutuma," rääkis Vabarna "Ringvaates".

Sandra otsustas parandada enda unekvaliteeti, magades iga päev kaheksa tundi, ning ärkab nüüd kell viis, et lapse kõrvalt enda jaoks aega leida.

"Ma ei ava telefoni, ma ei hakka meile saatma, ma ei hakka tööd tegema. Ma loen, ma teen joogat, ma plaanin päeva ja siis teen tööd ka enne, kui laps ärkab. Nii et kõik need olulised asjad, mis on vaja päeva jooksul teha, on enne tehtud ja tegelikult see kõik toetab suures pildis nii vaimset kui ka füüsilist tervist," rääkis Sandra hommikustest tegevusest.

Tavaliselt läheb ta magama kell kaheksa, aga kui õhtul on esinemine, siis läheb ta magama ka hiljem. Aga hiljem magama minemine tähendab ka hiljem ärkamist, sest kaheksa tundi tahab ta igal juhul täis saada.

Lauljanna tunnistas ise, et selline unerežiim poleks kahekümnendates eluaastates olnud võimalik, sest teistsuguse elustiili tõttu läks ta tihti magama kella nelja või viie ajal.

"Aga praegu see sobib väga hästi," tunnistas ta nig ütles, et on nüüd palju rahulikum ja õnnelikum.