Võitlus kehakarvade vastu

Jalgade raseerimine on üsna tavaline nähtus. Enam ei pea seda isegi meesterahvaste eest varjama. Nagunii nad teavad, et naised raseerivad. Häbenemine või julgemine on pelgalt sisetunde küsimus, pahaks ei pane keegi, kui jala vanniäärele tõstad ning kihku-kähku žiletiga sääred üle käid. Samuti tõmmatakse karvad maha kaenlaaugust. Hügieeni nimel on seda ka mehed tegema hakanud — higihaisu vähem, kergem hooldada ning silmale kena vaadata. Sportlaste seast levib komme ka tavaliste meeste sekka — ühtäkki on naturaalsuse asemele asunud puhtus ning siledus. Keegi ei taha ju lumeinimese või karumõmmiga voodisse hüpata.

Soengumoed ülal ja all

Kui me hoolitseme oma juuste eest ning sätime ja lõigume neid kohe, kui asi hakkab käest minema, siis miks me ei võiks hooldada ka neid kohti, mis ei ole teistele vaatamiseks ning kritiseerimiseks? Muidugi võime. Kui esimeste seas asusid alumise korruse soenguid eksponeerima ning propageerima pornostaarid, siis nüüdseks on asjalood nii, et kõik modellid ning mittemodellid peavad heaks tavaks kasitud ning kenad välja näha. Miks küll?

Olgugi, et keegi ei pruugi ju näha ja kiita, et küll on õnnestunud soeng, siis sellest hoolimata on iseendal mõnusam olla. Praktilisest küljest tuleb kõne alla jällegi hügieen.

Loomulikult ei pea me kõigi nende moekarjatustega kaasas käima, mida filmidest näha võib. Suure tõenäosusega ei hakka massidesse levima mingisugused „puudlilõikused” või „välgunooled”.

Samas pole naturaalse kehakatte austajad veel maailmast kadunud. Ning loomulikult võib iga tütarlaps või iga noormees kasvatada oma kehal kasvõi seeni.

Karvaeemaldusmeetodid

Bikiinipiirkonna, jalgade ning muude kehaosade karvakasvust vabastamiseks on erinevaid meetodeid. Kodune ja kõige lihtsam abimees on muidugi žilett. Kaasaegsed žiletid on mõnusad, ohutud ning kenad kasutada, väljaminek minimaalne. Kodus võib kasutada ka karvakitkujat, miinuseks valu ning protseduuri pikk kestvus.

Püsivate tulemuste saavutamiseks peab muidugi rahakoti avama: salongides võib kasutada vahatamist, suhkrumeetodit, laserdepilatsiooni või muud. Laser on muidugi kallis, ent tumeda karvkatte puhul mõjuvõimas vahend. Salongivahatamise puhul on valu kahtlemata ehmatav, kuid agoonia jääb lühikeseks: raks ja valmis!

Kosmeetikasalonge külastavad aina tihemini ka mehed. Mida neil küll vahatada? Tõsisema karvakasvuga mehed lasevad puhastada seljad või õlad. Mis teha, kui karv aina vohab ja vohab. Igaüks võiks häbenemata abi saama minna, maailm on nüüd kord juba selline, et mida ei andnud geen, seda annavad oma ala spetsialistid. Esteetilisus normiks!