Õiged kohtumised lihtsalt juhtuvad. Õiged inimesed trehvavad su teele täpselt õigel ajal. Järjest rohkem paistab see mulle nii, olgu era- või ajakirjanikutööelus.

Suures piirangute ajas olen murdnud pead, kellega meie inimestest intervjuu teha. Kelle mõtteid oleks praegu eriti toekas lugeda. Sain nõusse Rita Rätseppa. "Praegu on nii," jagas ta oma mantrat "Vaatan edasi, mida teha saan." Juhtus nii, et juba intervjuu trükipäeval oli mul Rita mantrat väga vaja endale korrata. See aitaski. Rahunesin, startisin uue nädala intervjuule. Teletegijate paar Triin ja Toomas Luhatsi juttu läbis refräänina kummagi heameel oma kokkuhoidva teletiimi üle. Nagu paarisuhteid, paneb pinev kriisiaeg proovile ka töösuhted. Kus enne ebakõlad sees, löövad nüüd seda suuremad praod välja. Pingeolukorras kisub igaüks tekki enda poole, nagu luik, haug ja vähk. Puhas rõõm oli Luhatsitelt kinnitust kuulda, et hea tujuga tiim püsib tegusam. Hulludel aegadel maitseb seda magusamalt tunne: "Me hoidsime kokku ja saime hakkama!"

Tore on kokku sirvida ilusaid pilte Kroonika aastapidudelt. Aastakäikude kaupa meenus, kellega sel või tol peol sai koos tantsitud, möllatud, hommikuni rõõmus oldud.