Staažika vandeadvokaadi Maria Mägi-Rohtmetsa sõnul on kevaditi rohkem lahkuminekuid kui teistel aastaaegadel – aprillis-mais antakse avaldused sisse, et jaanipäevaks vabaks saada. Viimaste nädalate jooksul ongi mitu tuntud paari teatanud enda lahkuminekust. Värskes Kroonikas tunnistab ka armastatud laulja Ott Lepland esmakordselt, et on oma elukaaslasest lahus.

Mida kauem ollakse kooselus või abielus olnud ja ühist vara kogutud, seda keerulisem on lahutusprotsess. Kaaneloost saate teada, kui väärtuslikku kinnisvara ja muud mammonat on jagada lahutavatel Sal-Salle­ritel, Margnatel ja Sildarudel. Sealt leiab ka nõuandeid, kuidas minna lahku nii, et kõik osapooled võimalikult vähe kannataksid. Loodame, et nüüd, kus eriolukord on lõppenud ja pöördume tagasi enam-vähem normaalsesse elurütmi, saavad ka paljud suhteprobleemid, mis kinniste uste taga kogunenud, siiski positiivse lahenduse.

Kriis võib meest ja naist ka senisest rohkem ühendada, nagu tõestab Kristina Viirpalu-Tudebergi ja Even Tudebergi kogemus. Hoidke teineteist ja head lugemist!