Värske Kodu-eri kaanelugu on iseäranis inspireeriv, sest kes ei tahaks endale sellist kodu! Nimelt on laulja Merlyn Uusküla-Hein oma eramu sisustanud feng shui põhimõtete järgi nii, et küllus voolaks sisse, suhe õitseks ja kodus püsiks hea energia. "Kõik, mis puudutas ehituslikku külge, oli abikaasa Marko pärusmaa. See, mis silmaga nähtav, ehk siis sisustus ja interjöör on minu loodud," ütleb Merlyn.

Eksmiss Eha Urbsalu avab Miamis oma ookeanivaatega luksuskorteri uksed. Külastame ka ooperilaulja Angelika Miku ja tema turundusjuhist abikaasa Rein Miku elamist eestiaegses Tikenbergi majas, samuti ukrainlasest muusiku Ruslan Trochynskyi peret nende uues kodus Viimsis. Vaata ka, millised näevad välja Vilja ja Taimo Toomasti, Anneli Lahe ning teiste kuulsuste terrassid ja rõdud.

Sotsiaaldemokraatide uus esimees Lauri Läänemets esitleb talle elus olulisi asju, oma lemmikloomadest räägivad telemees Erkki Sarapuu ja raadiohääl Jürgen Pärnsalu. Vaata, kes tuntud inimestest varustas oma kodu päikesepaneelidega. Selgub ka, et Joe Pesci müüs maha oma New Jersey häärberi ja Robbie Williamsi mõis osteti ära. Madonna aga maksis The Weekndi villa eest lausa 19,3 miljonit dollarit.

Jaga
Kommentaarid