Kaks aastat tagasi esilinastunud “Viiskümmend halli varjundit” filmist sai üleöö maailma kinohitt ning Eestiski jooksid filmisõbrad kinoteose seanssidele tormi, kindlustades toona Christian Grey ja Anastasia Steele armuloole kindla koha Eesti vaadatuimate filmide TOP5-s.

“Selle loo jätku näol on kindlasti taas tegemist aasta publikumagnetiga ning huvi filmi vastu on sedavõrd suur, et hetkel on nii meie esilinastusele kui ka avanädala seanssidele müüdud juba ligi kuus tuhat “Viiekümne tumedama varjundi” piletit,” ütles Forum Cinemase turundusjuht Liis Mengel.

Coca-Cola Plaza “Viiekümne tumedama varjundi” esilinastuse eel esitleti filmist inspireeritud ja kinoõhtu jaoks spetsiaalselt loodud moelooja Oksana Tanditi kapselkollektsiooni “Miss Steele”. Elava saksofoni saatel demonstreerisid professionaalsed balletiartistid publikule seitse erineva karakteri ja temperamendiga komplekti uusimast Oksana Tanditi kollektsioonist.

“Mulle meeldib vastandite tõmbumine ja nende ühendamine ning igas filmist inspireeritud kostüümis pakun just sellist provotseerivat ja intrigeerivat materjali, nagu näiteks kinnise kaherealise villast pintsaku ja pitsikleidi kooslus,” kirjeldas oma loomingut Oksana Tandit.

Nii filmist kui ka Tanditi “Miss Steele” kollektsioonist leiab kõikvõimalikke armastuse ja moe varjundeid. “Esitlen seitset erinevat naiskarakterit ja neile vastavat materjale ja mudelite valikut: romantilist pitsi, lendlevat siidi, õrna sametit, glamuurseid Swarovski kristalle, ranget metallniitidega villa, kutsuvaid dekolteesid ning kinniseid mehelikke siluette. Kasutasin muidugi ka absoluutselt kõiki halli varjundeid õrnast hõbedast sügava antratsiidini,” kommenteeris Oksana Tandit oma uut kollektsiooni.

“Viiekümne tumedama varjundi” esilinastust ja Oksana Tanditi uut kollektsiooni käisid vaatamas alati särtsakad ja stiilsed Kristiina Heinmets-Aigro, Kaia Triisa, Reet Härmat, Krista Lensin, Ingrid Veidenberg, Urve Palo, Maret Maripuu, Reet Roos, Tanel Padar, Nikolai Novosjolov, Maarja-Liis Ilus ja paljud teised.