Tšehhis sündinud Porickova üllatab oma suurepärase figuuri ja kurvidega, kuid nagu modelliga ikka, käib ka temaga kaasas korralik hulk meiki ja jumestust, vahendab Fox News.

Ajakirajale poseerides kandis naine vaid bikiinide alumist osa, mistõttu näitas kõiki oma kurve ja peita ei saanud midagi. "Minu esimene mõte oli, et see on suurepärane idee, panna keegi minuvanune ajakirja kui üks peamiseid tüdrukuid."

"Vanima tüdrukuna ajakirjas oli minu teine mõte, et kurat, ma pean nüüd 20-aastastega võistlema. See oli korraga nii rõõmustav kui ka hirmutav. Kuigi ma olen väga selle poolt, et ka vananevad naised on seksikad ja ilusad, siis alati ma ennast nii ei tunne... Keeldumine polnud isegi võimalus. Ma olin uhke, et mind kutsuti piire lõhkuma. Ma pidin sellest lihtsalt üle olema ja lootma, et saan fotograafi, kes teab oma valgustust."

Nüüd on naine otsustanud, et näitab ennast ka täiesti tavalises olekus ja julgustab jälgijaid, et isegi tema ei ole alati nii ideaalne nagu piltidelt näha võib. "Sõbrad, see olen tõeline mina, ilma filtrita, botoxita ja meigita. Tõesti, kui ma näitaksin teile, milline ma halva valgusega olen või oma IPadi peegeldusel, oleksin ma veidi vähem uhke."