Väga avameelses intervjuus telekanali ABC News saates "Popcorn with Peter Travers", tunnistas Glenn Close (73), et Oscar oleks pidanud minema Fernanda Montenegrole tema rolli eest Brasiilia filmis "Central Station", vahendab toofab.

"Ma tõesti tunnen, et sinu kolleegide poolt nomineeritud saada on tõesti hea tunne. Aga samas ma pole kunagi aru saanud, kuidas on võimalik erinevaid rollisooritusi omavahel võrrelda. Ma mäletan seda aastat, mil Gwyneth Paltrow võitis filmis "Central Station" peaosas olnud selle imelise näitlejanna ees. Mõtlesin tol hetkel: nagu mida? See pole loogiline," sõnas Close.

Näitlejanna lisas, et võitjaks saamisel loeb väga palju ka see, kui populaarse filmiga on tegemist. "Turundus, kui palju raha kulutati, et võimalikult palju seda näeksid. Peaksin olema selle osas filosoofiline, kui see mind häiriks," sõnas Close.

Paltrow teenis "kuldmehikese" veel ka Meryl Streepi ees, kes tegi kaasa filmis "One True Thing," Cate Blanchetti eest filmis "Elizabeth" ja Emily Watsoni eest filmist "Hilary and Jackie." "Shakespeare in Love" teenis 1999. aastal kokku kuus Oscarit.

Glenn Close on ise Oscarile nomineeritud seitsmel korral. Arvestades tähelepanu, mida ta saab praegu Ron Howardi filmi "Hillbilly Elegy" eest, siis võib see number peagi tõusta kaheksale.