Argo Aderi andmetel sõitis tema sukeldumiskursustel käinud poeg rolleriga vastu betoonseina: "Ma ei tea, kuidas see täpselt juhtus. Ma tean, et Jarmo on rahulik sõitja. See oli ainus betoonsein keset sirget teed. Mul on tunne, et midagi kahtlast seal on, kuid täpselt ei ole veel teada, kuidas see juhtus."

"Hoian tal seal kätt. Ma ei ole üksi, väike poja on kaasas ja Jarmo ema. Ma arvan, et kui pere on ümberringi, tullakse kiiremini koomast välja ja asi läheb paremaks," sõnas mees ja lisas: "Kulutused on juba olnud päris suured. Need tuleb ka tasuda koheselt." Lõbu küsimuse peale, kas ilma arveid tasumata jäetakse Jarmo koridori, vastas Ader eitavalt: "Haigla on korralik, kuid meie omaga seda võrrelda ei saa.

"Arstide sõnul vedas pojal, et ta on suur mees on nagu mina. Kahjustada said tema nägu, käed. Talle on tänase päeva jooksul tehtud viis erinevat operatsiooni. Nina juures näos ja ajus. Ma kutsusin siia ühe Saksa päritolu neuroloogi, sest siinsete arstidega on ikka keelebarjäär - ei saa täpselt aru, milliseid protseduure on temaga juba tehtud või peab tegema," rääkis Ader Lõbule ja tänas kõiki televaatajaid pisarsilmi, kes tema ja ta poja Jarmo kojutoomiseks raha on annetanud, sest kahetsusväärselt ei olnud Jarmol tehtud reisikindlustust.

Arstide sõnul on kümme esimest päeva kõige kriitilisemad: "Hetkel hoitakse teda kunstlikus koomas. Ta ei hinga ise."

Jarmo poeg sõitis Taimaale kaheks nädalaks, et seal läbida sukeldumiskursused. Muidu elab Jarmo Austraalias, kus ta töötab pärlikarbikaevanduses.

Kui soovid anda oma panuse, ootab Argo Ader annetusi märksõnaga "Jarmo" kontole EE741010052007399008.

Argo Aderiga tegi intervjuu ka TV3 uudised. Tuntud eesti kulturisti ja treeneri poeg Jarmo sattus Tais Phuketis raskesse liiklusõnnetusse ning viibib hetkel koomas. Isa kiirustas esimese lennuga poja juurde ja plaanib lapse elu päästmiseks panna müüki kogu oma maise vara.