"See hetk, kui laps hammustab läbi, et issi pillid teevad vähe paremat häält, kui mänguasjakastis leiduvad plastikpillid," kirjutas Tanel Padar video juurde.

Tanel Padari ja Lauren Villmanni tütar Linda sai 26. augustil 2020 ühe aastaseks.

Eelmise aasta lõpus avaldas muusik, et hakkas vabatahtlikuks päästjaks. Padar võttis "Pealtnägijas" üle saatejuhi rolli ning kehastus 24-tunniks vabatahtlikuks päästjaks. Selle aja jooksul juhtus nii mõndagi, kuid muuhulgas tegelesid päästjad ka ennetustööga.

Nimelt paigaldasid nad ühe mehe koju suitsuanduri. Just sellepärast, et konkreetse elaniku majas ei paistnud seda olevat ning antud ehitis ei olnud ka kõige paremas seisukorras.

Olukord majas on nukker mitte ainult tuleohutuse vaatenurgast - on raske ette kujutada, et keegi peab sellises külmas ja pimedas jõulupühi veetma.

"Just sellistel hetkedel, kui meil on pandeemia ja eriolukord ja kui me saame ise olla oma kodus oma lähedaste juures oma soojas toas mõelda oma väikeste murede ja probleemide peale, siis me tegelikult kipume ära unustama, et kuskil on need inimesed, kel võib olla ei ole toad soojad, nagu ka sel vanahärral kel on tuba kütmata," jutustab Padar.