Auhinda vastu võttes tunnistas näitleja irooniliselt, et filmis "Once Upon a Time in Hollywood" kehastatud roll oli tema jaoks kindlasti väga keerukas, vahendab Celebrity Insider.

"Olgem nüüd ausad, see oli väga raske. Kutt, kes tõmbab ennast pilve, võtab pluusi seljast ja ei saa oma naisega läbi," kirjeldas staar oma tegelaskuju ning vaikis, kuni saalis istunud kolleegid naerma hakkasid. Mitmetähendusliku pilguga rõhutas ta veel, seekord juba naerdes, et tegu oli ikka keerulise ülesandega. Sellest võib vaid järeldada, et Pitt vihjab enda ja oma tegelase sarnastele joontele, mis tema ja Jolie suhtele kindlasti raskeks koormaks oli.

Näitlejanna Angelina Jolie lähedane sõbranna tunnistab, et staari kõige kindlam eesmärk on praegu rahulikku meelt säilitada, mistõttu ta ei jälgi, mida endisest kaaslasest kirjutatakse. "Angelina ei vaata auhinnagalasid ja samuti ei vaata neid ka tema lapsed. Need ei ole kunagi neid huvitanud või nende omavaheline teema olnud. See on hea otsus, sest ta ei tahaks, et lapsed Bradi kõne kuulanud oleks."

Brad viskas kõnes ka väikse vihje, et on juba uue naise otsingutel. Näitleja lubas, et lisab oma uue auhinna Tinderi profiilile, et sealsetele naistele muljet avaldada.