Maradonat on sellest saadik, kui ta kuulsaks sai, ümbritsenud kümneid naisi, kellest nii mõnigi on teatanud, et just Argentiina sporditäht on tema lapse isa. Seetõttu ongi tekkinud kurioosum, et palju lapsi Maradonal siis tegelikult on.

Maradona neli last on ilmale toonud Claudia Villafane, kellega ta 2003. aastal ligi 20 aastat kestnud abielu lahutas. Sellest liidust sündisid Giannina (30), Dalma (32), Diego juunior (33) ja Jana (23). Kahte viimast last ei soovinud ta enda omaks algselt tunnistadagi.

Maradona on avaldanud, et tal on suhtest Veronica Ojedaga ka algkooliealine poeg Diego Fernando.

Möödunud aastal pidi Maradona tunnistama veel kolme lapse isadust, kes kõik on sündinud Kuubal. Paar kuud hiljem teatas Argentiinast pärit 18-aastane Santiago Lara, et ka tema isa on Maradona. Noormehe ema suri siis, kui poeg oli vaid kolmeaastane ning Lara mõistis, et jalgpallitäht on tema isa vaid viis aastat tagasi, kui ta ostis ajalehe, mille peal oli Maradona pilt.

Endise jalgpalluri advokaat Matias Morla ütles möödunud aasta antud intervjuus, et Maradonal võib olla veel lapsi, sest ta on viimastel aastatel käitunud "väga ulakalt".