"Tundub, et sellest teadsid kõik teised, välja arvatud mina," ütles justkui puuga pähe saanud Palander. Abielupaar nägi teineteist viimati üle-eelmisel nädalavahetusel Põhja-Soomes Levis, kus ta sai teada, et Riina-Maijal on uus kaaslane.

"Ma nägin teda selle nädalavahetuse jooksul vaid korra, kui ma külastasin karaokebaari. Ta ei öelnud mulle alguses midagi, kõndis minust lihtsalt mööda," kirjeldas Palander nende kohtumist.

Riina-Maija ütles, et tema arvates polnud neil jäist kohtumist. "Mul pole uut meest, muidugi on sõpruskonnas mehi, kes võivad näha välja, nagu nad oleksid midagi muud," kommenteeris naine oma eraelu Seiskale. Tema sõnul ei ole see esimene kord, kui Kalle on rääkinud väljamõeldud asjadest.

"See ei ole ilus, et Kalle läheb reporteriga rääkima sellistest asjadest siis, kui ta on purjus või pohmellis," ütles Riina-Maija MTV uudistele.

Palander ostis koos naise Riina-Maijaga 17. sajandi algusest pärit Ontika mõisa 2011. aastal. Suviti on seal üleval olnud kunstinäitusi ja Riina-Maija peab kinnistul hobuseid.

Mõne nädala eest pani Palander müügile Soomes Tornios asuva maja, mille hinnaks on määratud 630 000 eurot. 2008. aastal ehitatud majas on elamispinda 260 ruutmeetrit, sealhulgas näiteks kolm magamistuba. Kompleksi kuuluvad ka kolmekohaline garaaž ja rannasaun vaatega Tornio jõele. Avaras saunahoones on ka köök ja puhkeruum.