"Maailma lõppu ei ole näha," vastab mees meie küsimusele rõõmsalt. "Tuleb hoopis tsivilisatsiooni hukk ja see on hoopis hullem," räägib Edgar rahulolevalt.

"See hakkas juba pihta kah! Kõik need pursked seal Islandil. Seda ma ütlen, et taevast hakkab alla tulema kive - Hollandisse ja Islandile. See on seotud sellega, et kosmoses on toimumas muutused," pajatab mees juba tõsisemal toonil.

Samuti lohutab Edgar, et Eestis pole midagi karta, sest meie elame siin, kui vanajumala seljataga. Ainukesed miinused on riigimeeste omavahelised taidlused. Oh, ning kuidas ma sain ka unustada pisiasja, et 2013 kaob meil pooleks aastaks elekter ning pimeduse varjus hakkavad eestlased kaduma.

"Tegelikult ma ei tea täpselt kas nad just kaduma hakkavad, võib-olla kaotavad nad niisama korraks teadvuse. Aga sellega on see paha lugu, et see juhtub rongijuhtidega ja lennukipilootidega. Siis nad tekitavadki suuri õnnetusi!" hoiatab Edgar.

Et jutt liiga segaseks ei jääks, siis nõnda juhtub Edgari arust tulevikus:
2013. aastal kaob meil ära elekter, mujal maailmas tulevad kosmose tõttu suured katastroofid, Balti meri tõuseb üle kallaste ja tagasi tuleb kiviaeg. Kuid ärge laske pead norgu! Juba umbes 2030. aastaks on maailm taas üles ehitatud ning on uus tsivilisatsioon, uued tehnikaimed! Kindlasti ei sõida enam autod maa peal, vaid heljuvad õhus.

"Maailma lõpu üle ei tule muret tunda, tulevad niisama hävingud," tõmbas mees ennustuse lohutavalt kokku.