Kanal2 saates "Mida vanemad sulle ei rääkinud" oli külas ilukirurg Siim Simmo, kes sõnas, et Eesti naised tahavad tihti lasta korrigeerida oma kõrvu, nina ja huuli.

Epp Kärsin ütles vahele, et tema on üks nendest naistest, kes arvavad, et nende nina on liiga suur ja see peaks olema väiksem. Ilukirurg sõnas, et nina osas rahulolematuid naisi on lausa 90%.

Kärsini avaldus tuleb mõnevõrra üllatusena, sest ta on tuntud just inimesena, kes teistele enesekindlust annab ja õpetab, kuidas end armastada.

Oma saade, mis õpetakse eestlastele seksist ja selle ümber keerlavetest küsimustest, on Epu pikaaegne unistus. Kärsin ütles märtsis, et see on peresaade, mida ta soovitab vanematel koos lastega vaadata ja kasutada neil võimalust lahti seletada teemasid, millest lapsed ei pruugi aru saada.

"Lastel tekib huvi seksuaalsete teemade vastu juba päris varakult ja kui me lapsevanematena neil teemadel rääkida ei oska, siis otsibki ta infot mujalt – mitteteadlikelt sõpradelt, internetist ja pornofilmidest," lausub Epp. Ta lisab, et kui hakkas koolitusi tegema, siis rääkis kodus perele, et soovib saada saadet, kus seksist räägitakse positiivse kuvandiga – mis on seks, seksuaalsus ja naudingud.

Epp Kärsin käis seksiteemadel rääkimas ka Andrei Zevakini podcastis "Niisama Andreiga", mida saad täies mahus vaadata allolevast videost.