Kanada näitleja Evangeline Lilly tegi märtsi keskel postituse, kus ütles, et tema ei kavatse epideemia pärast oma isiklikest vabadustest loobuda.

Selline ülbe avaldus ei meeldinud paljudele inimestele, kaasa arvatud sarjast "Troonide mäng" kaasa teinud Sophie Turnerile, kes ütles: "Mind sinu vabadus ei huvita. Sa võid olla nakkusekandja ja ohtlik nõrgematele inimestele. Jääge koju."

Nüüd aga võttis Kanada näitleja kätte ja tegi avaliku vabanduse oma varasema sõnavõtu pärast. Ta põhjendas, et püüdis eelmise avaldusega peita oma hirme.

Lily selgitas uues Instagrami postituses, et on alates 18. märtsist koos perega isolatsioonis olnud.

"Palun teadke, et ma täidan enda osa, et nakatunute kaart alandada, harjutan distantsi hoidma ja püsin oma perega kodus," ütles ta.

"Ma tahan siiralt ja südamest vabandada kõikide ees, kes päriselt globaalse COVID-19 epideemia tõttu kannatavad. Vanavanemad, vanemad, lapsed, õed ja vennad surevad, maailma võitleb selle ohu peatamise nimel ning minu jätkuv vaikus on saatnud ükskõikse, ülbe ja krüptilise sõnumi."

Lily jätkas vabandamist kõigi nende eest, keda epideemia on tõeliselt haavanud, ning selgitas, et püüdis oma avaldusega hüsteeriasse natuke rahu tuua.

"Ma näen nüüd, kuidas ma projekteerisin oma hirme niigi hirmutavasse ja traumaatilisse situatsiooni," lausus ta.

Selle järel kiitis ta probleemiga tegelevat meditsiinipersionali ning avaldas muret tema kogukonnas tegutsevatele väikeettevõtjatele, kes elavad peost suhu.

Kõige selle juures ta näeb, kuidas inimesed sellel raskel ajal kokku hoiavad ning teineteisele abiks on.

"Saadan kõigile armastust, isegi, kui te ei saa seda praegu vastu saata," ütles ta lõpetuseks.