Kuigi peale filmi ilmumist hakkas Romany Malco karjäär kiiresti tähtede poole tuiskama, siis ometi tunnistas näitleja hiljutises intervjuus, et oleks peaaegu pakutud rollist viimasel minutil taandunud, vahendab Yahoo.

"Ma tegelikult anusin autorit Judd Apatowd, et ta minu osa filmist välja lõikaks, kuid ta ütles, et ei saa, sest ma olen naljakas," meenutas staar hiljuti intervjuul. "Ma rääkisin küll, et kuule vennas, mu ema on kirikuõpetaja, lõika mind filmist välja, palun. Lihtsalt minu käitumine kasvõi."

Produtsent ei andnud aga staari nõudmistele alla ja ei jäänud muud üle, kui oodata ja vaadata, mida elu toob. "Ma olin otseses mõttes hirmul, et mis juhtuma hakkab, kui film linastub."

Malco mäletab, et kui film välja tuli, siis võttis ema kõik oma sõbrad kirikust kaasa ning läks poja värsket saavutust vaatama. Õnneks oli film aga nii suurepärane, et ema käis seda veel mitu korda uuesti nautimas. "See võttis mu lihtsalt sõnatuks. Läksin emale külla ja tal oli sõber seal, kellega mind tutvustati. Proua ütles kohe, et on mu filmi juba kaks korda vaadanu ja läheb ilmselt veel kolmandat korda ka vaatama."