Septembris surnud moguli 31-aastane lesk kustutas keerulisel ajal oma sotsiaalmeediakontod, nüüd on ta aga need uuesti avanud. Pärast mehe surma on naine väga vähe meedias figureerinud. Oktoobri lõpus andis ta intervjuu ajakirjale People, kus tõdes, et leinab oma abikaasat.

Uued fotod naise sotsiaalmeediakontol on hoopis teistsugused võrreldes varasemate postitustega. Naine jagas fotosid enda reisist Aafrikasse ja nendel näeb ta välja nagu tavaline naabriplika.

Esimesel jõulupühal jagas naine fotot, kus poseerib ilma meigita ja räägib raskest ajast oma elus.

"Ma loodan, et kõik naudivad pühasid. Viimased aastad on olnud minu jaoks suur katsumus. Nagu paljud teavad, diagnoositi mul 2016. aastal puukborrelioos. See sundis mind sammu tahapoole astuma ja oma haigusega tegelema. Ma ei olnud ennast kunagi elus nii nõrgana kunagi tundnud. Isegi ärkamine oli igal päeval suureks väljakutseks, nüüd olen ma aga paremas kohas, samuti on mul elule positiivsem väljavaade. Ma olen põnevil, et saan teiega oma teekonda jagada ja oma haiguse kohta teadlikkust kasvatada," kirjutas naine.

Samuti kirjutas noor naine sellest, et ta igatseb oma abikaasat. "Mul on tema kaotust raske sõnadesse panna. Ma armastasin teda palju ja mul vedas, et sain temaga 10 uskumatut aastat veeta. Ma tundsin ennast igal päeval armastatuna. Ta hoolis minu perekonnast ja ma olen temale igavesti tänulik," meenutas Crystal oma abikaasat.

Playboy mogul jättis suurema osa oma maisest varast lastele ja heategevusorganisatsioonidele. USA meedia kirjutas pärast mehe surma, et Crystal ei pärinud mitte midagi mehe 36 miljoni dollari suurusest varandusest. Hefner ei jätnud aga oma noort abikaasat siiski tühjade kätega.

Kõmuportaal TMZ kirjutas, et Hugh ostis pärast 2013. aastal toimunud pulmapidu abikaasale maja Hollywoodis. Samuti liiguvad kuulujutud, et mees pärandas naisele 5 miljonit dollarit.

Hugh Hefneri pärijad peavad varade pärimiseks täitma üsna karme tingimusi, nimelt ei tohi nad sattuda narkootikumide või alkoholi küüsi, vastasel korral jäävad nad pärandusest ilma.