"Tint polnud kolmikliidu vaenamise vastasel kokkuleppel veel kuivada jõudnud, kui üks osapool valas veel suurema solgiämbri kaela kahele eesti kõige enim tunnustust pälvvinud saatejuhile. Marko Reikop, parim intervjueerija ja parim naissaatejuht Grete Lõbu. Pole vahet, et hommikuks veenis erakonna juht mehe kommentaari eemaldama."

"Kahju on tehtud ja peab saama väga selge korrektsiooni. Vaenaja ei saa jätkata ERR-i nõukogus ega ENPA delegatsiooni liikmena. Nii julmade vaenavate solvangutega esinev riigikogu liige ei tohi parlamenti maailmas esindada. Piir on ületatud!" kirjutas Sooäär Facebooki.

Praegune seksuaalvähemuste vastane suhtumine algas siseministri Mart Helme intervjuust Saksa telekanalike Deutsche Welle.

Opositsioonis olevad reformierakondlsed ja sotsiaaldemokraadid on Mart Helme umbusaldamises koostööd teha. Küll aga on vaja jõuda ühisele otsusele, mida täpselt teha tahetakse. Kui Reformierakond on väljendanud soovi esitada umbusaldust siseministri Mart Helme (EKRE) isiku suunas, nähakse Sotsiaaldemokraatlikus Erakonnas vajadust võtta käsile terve valitsuskoalitsioon, kirjutab Delfi.

Samasooliste abielu jõustumise petitsioon näitab, et Eestis on küllalt inimesi, kes on seksuaalvähemuste vastu tolerantsed.

Petitsioon, mis nõuab "samast soost paare diskrimineeriva perekonnaseaduse muutmist", on teel riigikokku - hädavajalik miinimum tuhande hääle näol sai täis kiiresti. Petitsioonile on allkirja andnud 16 756 inimest.