Justin Timberlake'i selgitus juhtunust huvitas avalikkust kohe, kui skandaalsed pildid välja tulid, vahendab Fox News. Nüüd on staar lõpuks oma käitumist selgitanud.

Timberlake tõdes Instagramis jagatud postitusega, et kuigi ta tavaliselt enda kohta käivatest kuulujuttudest välja ei tee, siis hiljuti levima läinud sosinad teevad haiget ka tema kõige kallimatele. "Mõned nädalad tagasi tegin ma oma otsustega valusa komistuse, kuid teeme ühe asja selgeks, meie vahel ei toimunud midagi."

Laulja põhjendas, et tema käitumise taga oli liiga palju alkoholi. "Ma jõin sel õhtul liiga palju ja kahetsen oma tegevust. Oleks pidanud targem olema. See ei ole eeskuju, mida ma oma pojale anda tahaksin."

Timberlake vabandab südamest oma naise ja lähedaste ees, et neid nii piinlikusse olukorda on pannud. "Keskendun sellele, et olla kõige parem abikaasa ja isa, mida olla suudan."

Kindel on ka see, et vahejuhtum Timberlake'i ja tööandja vahelisi suhteid rikkunud ei ole. "Ootan põnevusega edasi töötamist, et inimestele filmi näidata."

Timberlake ja Wainwright jäid käsikäes fotograafidele silma New Orleansi baari juures. Olukord kiskus veelgi tõsisemaks, kui Wainwright oma käe Timberlake'i põlvele asetas.