"Urmas Sisask on Tuhala kandist pärit ja teema seega väga südamelähedane. Ta tegi loo, kuulasime seda koos ja mõtlesime, mis sellest saab," räägib laulja Publikule, kuidas võimas loits sündis.

"Pakkusin talle välja hulga noori artiste, kellest Urmas midagi ei teadnud. Viisi ja sõnade autor on Sisask, kuid asja hakkasin vedama mina."

Nii õnnestuski Madisel ülla plaaniga liituma saada Lea Liitmaa, Birgit Õigemeel, Lenna Kuurmaa, Marvi Vallaste, Birgit Varjun, Kerli Kõiv, Kristjan Kasearu, Koit Toome, Uku Suviste, Ott Lepland jpt. Tänaseks on "Nõiakaevu loitsule" valminud ka video.

Karl ei mõista nii suure ettevõtmise puhul uisapäisa tegutsemist. "Asju tuleb teha mõistlikult. Meil hakatakse asja uurima alles siis, kui kopp on juba maas. Uurida tuleb aga enne! Võib-olla avastame 10-20 aasta pärast, et see oli kõige suurem lollus, mis tehti, kuid siis on juba hilja."

Madis teab öelda, et Rootsi geoloogide sõnul ei tohiks Nabala karstialal isegi uurimistööde puhul puurimistöid teha. "Rootslastel on olemas selline tehnika, mida kasutades puurimist teha pole vajagi. Maasse ei tuleks ühtegi auku."

"Kui vallavanem kogub Tuhala toetuseks allkirju ja rahvas ning neid kuulda ei võeta, siis on meie riigis kõik ostetavad," ütleb Karl lõpetuseks.