Aastaid erinevatele kirurgilistele operatsioonidele raha kulutanud modell tunneb nüüd, et on aeg kõike vähendada. Naise rindade suurus on H-korv ning mitmed mehed pelgavad seda.

Näiteks läks naine hiljuti kohtingule ühe jalgpalluriga, kes keeldus temaga avalikku kohta minemast, sest naisel on nii suured võltsrinnad.

"Ükskord ma kindlasti plaanin rindade vähendusoperatsiooni, sest mind mõistetakse tihti hukka ning saan valesid pilke," tunnistab naine. "Mehed vaatavad ja kohtlevad ming nagu ma oleks mingi nipsasi ning nad ei võta ming sugugi tõsiselt. Ja ma tunnen, et ma hirmutan ka mehed eemale."

Suurte rindade tõttu saadavad mind vahetevahel ka seljavalud," räägib Yvonne. "Mõni päev ma lihtsalt laman ning mõtlen, et küll oleks hea mõte nende suurte rindade midagi ette võtta."

Niisamuti tunnistab modell, et tahab ükspäev pere luua ning rindade vähendamine on hea viis selle suunas liikuda. Siiski tunnistab ilukirurgia fänn, et isegi, kui ta soovib vähendamist, mõtleb ta ikkagi ka teistele iluprotseduuridele.

Ta toob välja: "Ma tahaks kindlasti nina kohendamisoperatsiooni, sest mul on väikesed probleemid hingamisega."

Vaata ning anna oma hinnang sellisele olukorrale!