16aastaselt kohtus Liis Lass oma tollase armastuse Vallo Arumäega. Kroonika andmetel läks paaril 20 minutit mõistmaks, et nad on teineteise jaoks õiged.

Kokku jäädi kolmeks aastaks. Paar jõudis Merirahu elamurajooni eramu ehitada ja Liis tuiskas ringi Mazda MX-5 kupeega.

Aastal 2006 ilmus Liis käsikäes Terminaatori kitarrist Elmar Liitmaaga ööklubisse Hollywood. Kuuldavasti elas Liis tol ajal endiselt Valloga ühe katuse all. Kuid mitte kauaks. Peagi algas Liisi ja Elmari aastatepikkune kooselu.

2007. aasta lõpus nähti Liisi ühe salapärase noormehega Tenerifel puhkamas. Kuigi pealtnägijad pungitasid silmi, ei suudetud noormehe isikut kindlaks teha.

Ühes olid vihjajad ühel meelel - tegu polnud Elmar Liitmaaga. Elmar ja Liis mõlemad väitsid, et tegemist oli ühise peretuttavaga.

Muide, Liis on säilitanud head suhted oma esimese armastuse Valloga. Näiteks kui Nukuteatri jõulupeol üritas Liis Lassi väidetavalt ahistada ja suudelda teatri kunstiline juht Priit Hummel, lahkus Liis elegantselt läbi Nukuteatri akna. Rüütliks, kes noore naise ära viis, osutus Vallo. Viimasega seovad Liisi veel praegugi ühised ärid.

Käesoleva aasta alguses ilmus Liis ööklubi Sugar privaatpeole miljardär Margus Reinsalu poja Oliveriga.

Noored olevat õhtult võtnud mida võtta annab ja lust jätkuvat tänaseni. Kinnitamata andmetel on Liis Elmari juurest kolinud Oliveri juurde.