Jefremovit süüdistatakse joobes autorooli istumises ning seetõttu ka ränga avarii põhjustamises. Jefremovi juhtud auto sõitis vastassuunas otsa sõidukile, mida juhtis hiljem haiglas surnud Sergei Zakharov, vahendab Bublik.

Esimesel istungil leidi Jefremov, et ei saa end süüdi tunnistada, kuna ei mäleta midagi, mis tol õhtul juhtunud oli. Nüüd üritab näitleja advokaat tõestada, et Jefremov oli avarii hetkel hoopis kõrvalistmel.

kohtus astus tunnistajana välja Alexander Kobets, kes väitis, et ei tundnud Jefremovit kohe sündmuskohal äragi. Kobets väitis, et auto roolis oli istunud hoopis keegi noor mees. "Sel hetkel ma ei teadnud, et see Jefremov on. Ei tundnud teda ära. Nüüd saan aga täpselt aru - ta istus reisija istmel. Ta juuksed nägid välja nagu Alla Pugatšoval."

Jefremovi advokaadi sõnul on nad juba ka tegeliku juhi tuvastanud ning tegu on samuti paljudele tuttava telenäoga. "Ta on väga keeruline inimene. Küll te hiljem temast kuulete."

"Keerulise inimese" kirjeldusega klapid 38-aastane Ivan Stebunov, kes samuti sündmuskohal tehtud videotele jäi. Kuigi Stebunov oli tõesti õnnetuse ajal Moskva kesklinnas, siis ta rõhutab, et ei tema ega abikaasa pole toimunuga kuidagi seotud. "Kui õnnetusest kuulsime, siis sõitsime kohe kohale ja kolm minutit peale meid Sergei Leonidovitš Garmaš. Sündmuskohal ei taibanud keegi kohe, kui tõsine olukord on."