Sotsiaalmeedias hakati aktiivselt väljendama oma vastuseisu DeGeneresi arvamusele, et Hart võiks siiski õhtujuhina jätkata ja "vihkajatest" mitte välja teha, vahendab veebileht Nicki Swift. Armastatud saatejuhti tabanud rünnakule on vastanud nii Hart ise kui ka DeGeneresi vend.

Twitteris on kasutajad väljendanud arvamust, et kuigi andestamine on positiivne ja edasiviiv jõud, siis see ei toimi olukorras, kus Hart pole korralikult vabandust palunud. Kasutaja leiab, et koomik peaks väljendama oma kahetsust konkreetsemalt. Saatejuhti kritiseeriti ka selle eest, et ta justkui võttis omale õiguse kõneleda kõigi vähemusgrupi inimeste eest.

Kevin Hart on saatele järgnenud tagasilöögile vastanud Instagrami postitusega, mille all mõtiskleb, et millal jõudis inimkond sinna punkti, kus ei mõisteta enam, et kõik õpivad ja kõigil on võime areneda, millega kaasneb ka teadlikkus. Koomik rõhutab, et inimene ei saa muutuda teadmata, mida areng tähendab. Postitus ise on pilt, millel on kirjas, et mitte ühegi eriala inimene ei ole seni oma ametis osav, kuni ta pole õppinud seal õigesti käituma, nii ka tema koomikuna, vahendab veebileht NME.


Rünnakule on Twitteris vastanud ka saatejuhi vend Vance DeGeneres, kes leiab, et ükski heategu ei jää karistuseta. DeGeneres tõdeb, et ta õde on teinud kõik, et muuta maailma paremaks kohaks ja nüüd on ta selle eest ka maksnud. Mees soovitab kriitikutel nokkida kellegi kallal, kes selle ära on teeninud, vahendab veebileht Deadline.