Eelmisel kuul mängis Johansson Ivankat USA telesketši shows "Saturday Night Live" (SNL), kus ta reklaamis parfüümi nimega "Kaasoaslised".

Sel neljapäeval osales Johansson New Yorgsi peetud naiste konverentsil, kus ta esines paneelil, mille teemaks oli "Poisteklubide lõhkumine - usalduslik vestlus Scarlett Johanssoniga tema tööst, aktivismist ja emadusest".

Scarlet kommenteeris intervjuu alguses Ivanka sellenädalast intervjuud, kus viimane rõhutas, et ta ei nõustu alati oma isaga, kuid ta ei tee seda avalikult.

"See ei saa mõlemat: kui sa tahad olla avalikkuse advokaat, siis sa pead seda tegema avalikult. See on nii vanamoodne vaade, seista mehe selja taga. Miks mitte seista mehe ess või tema kõrval," arvas Scarlett.

Ta lisas, et Ivanka seisukohad on argpükslikud ning et ta on temas pettunud. Samas möönas Johansson, et küllap on Ivanka Trumpil, keda ta teab juba lapsepõlvest, raske leida ennast sellises positsioonis nagu Trumpi tütar praegu on. "Tal on suur mõjuvõima ja ta peaks ennast kõvahäälselt väljendama. Ta on väga sõnaosav, tark ja intelligentne naine. Mind ajab segadusse, miks ta oma mõju ei kasuta."