Itaalia miljonär teatas rõõmusõnumit oma Instagrami kontol, et ta sai pisitütre isaks. Tüdrukule pandi nimeks Blu Jerusalema Vacchi.

"Nüüd ta on koos meiega...Tänu Jumalale, et pisitütar on terve ja me armastame teda juba rohkem kui oma elu," kirjutas miljonär oma postituse pealkirjas.

Gianluca ja tema kallim teatasid emadepäeval, et nad ootavad last. "Mul on hea meel teatada teile, et mina ja Sharon ootame last. Sharonist saab minu lapsele ema, kellest olen alati unistanud," rääkis miljonär videopostituse vahendusel.


Gianluca Vacchi on pärit rikkast Bologna päritolu Vacchi perekonnast. Ta omandas mitmeid ettevõtteid, sealhulgas Last Minute Toursi. Vacchi tegi DJ'na muusikavideoid, kõige populaarsemad on "Viento" ja "Trump-it". Gianluca Vacchi on tuntud kui "tantsiv miljonär". Mees on kuulsaks saanud, kuna postitab sotsiaalameediasse pidevalt oma tantsuvideoid.


Miljonärile meeldivad nooremad naised. Tema kallim Sharon Fonseca on Venetsueelast pärit modell ning ettevõtja. Sharon kohtus Vacchiga 2017. aasta aprillis ühe muusikavideo võtteplatsil.