44-aastase Dustin Diamondi esindaja sõnul on tal vähk üle terve keha ning käib juba praegu kemoteraapias, et haiguse vastu võidelda. Teadaolevalt avastas mees esimese kühmu enda kõrilt, mille järel ta haiglasse pöördus ja kus olukorra tõsidus teatavaks sai, vahendas TMZ.

Peale selle on Diamondil ka vöötohatis, mis on viirushaigus. Vöötohatist põhjustab sama viirus (Herpes zoster), mis põhjustab tuulerõugeid ning mis kuulub huuleohatist põhjustava viirusega samasse viiruste perekonda (vt herpesviirused). Nakatumine toimub naha ja limaskestade kaudu. Viirus tungib mööda närviteid närviganglioni, kus ta sealtpeale elutseb.

Dustin Diamond viidi Florida haiglasse möödunud nädalavahetusel, kuna kurtis üle keha olevate valude üle. Juba enne diagnoosi kahtlustati näitlejal vähke, kuna rinnavähki suri mõni aeg ka tema ema. Kahjuks peab Diamond ka nüüd ise raske raviteekonna ette võtma.

Näitleja elu ei ole pärast sarja roosiline olnud. 2001. aastal kuulutas ta välja eraisiku pankroti ning käis Howard Sterni jutusaates, kus palus inimestel osta 15 dollari eest T-särk, mille tulu eest püüdis ta oma elamist päästa.

2014. aasta detsembris vahistati ta baarikakluse ajal, kui ta illegaalse terariista välja tõmbas. Samas kakluses pussitati ühte meest ja süüdistust kallaletungis esitati ka Diamondi kihlatule Amanda Schutzile.

Intsidendis osalemise eest mõisteti Diamond viieks kuuks vangi, millest kandis reaalselt ära kolm kuud. Ülejäänud aeg läks kandmisele katseajaga.

2016. aasta mais otsustas näitleja kriminaalhooldusametnik, et ta on rikkunud katseaja ringimusi, ning ta vahistati taaskord.