Priit Kuuse sõnul on ERR-i majas toimuvat keeuline defineerida ja avalikest kommentaaridest tema hoidub. "On nagu on ja võin vaid aimata, kuidas see väljapoole paistab. Aga kinnitan, et hoolimata toimetusesisestest pingetest teeme ikka tööd selle nimel, et AK oleks endiselt maailma parim eestikeelne uudistesaade," sõnab Kuusk LP-le antud intervjuus. "Mõni päev on raskem kui teine, aga see käib asja juurde. Oma vaatajate pärast ei saa me endale ka kõige keerulisemal ajal hinnaalandust lubada."

Mees nendib, et pingeline olukord ERR-is puudutab kogu AK toimetust isiklikult: "Oleme ju reaalsed inimesed, koos on nähtud vett ja vilet ning söödud mitu puuda soola. Loomulikult puudutab isiklikult. Aga meil on kolleegide ja juhtidega läbi räägitud, et peame oma asjadega ise hakkama saama ilma väljapoole kiremata."

Hiljuti oli AK otse-eetris ERR-i juhi Erik Roose intervjuu, mis andis asjale laiema kõlapinna. Kuusk loodab, et kõik asjaosalised saavad mõne aja möödudes sellele vaadata hoopis teise pilguga kui praegu. "Ei ole mõtet varjata: emotsioone on palju ja see paistab välja. Aga me tegeleme asjaga. Ja samas, nagu juba varem ütlesin, AK peab olema eetris iga päev kell üheksa õhtul. Peab olema informatiivne ja oma vaatajate vastu aus, hinnaalandust tegemata. See on tähtis. On tähtis, et me kõik, kes me ses protsessis sees oleme, teeme õiged järeldused. Aeg annab arutust."