Reedel esilinastus Netflixis Ricky Gervais draamasarja "After Life" teine hooaeg. Kauaoodatud sari tõusis kohe Netflixi kõige vaadatumaks sarjaks möödunud nädalavahetusel ning teemaviide #afterlife oli Twitteris populaarsuselt teisel kohal.

Esimesel kohal oli USA presidendi Donald Trumpi hiljutise pressikonverentsi järel teemaviide #desinfectant ehk puhastusvahend. USA president nimelt viitas, et kuna desinfektsioonivahend suudab puhastada välised pinnad viirustest, siis äkki võib see sama teha ka sisemiste pindadega.

"Ma näen, et desinfektsioonivahend toimib minutiga. Ühe minutiga. Ja kas on võimalus seda sama teha süstiga või peaaegu täieliku puhastusega. Seda oleks huvitav teada saada," ütles Trump ja lisas, et kuigi ta ei ole arst, siis on tal "suur tead küll mis". President soovitas ka ultravioletvalgust sisemiselt kasutada.

Mitmed desinfektsioonivahendite tootjad Euroopas ja mujal on nüüd teinud avaldused, öeldes oma klientidele, et nad mitte mingil juhul nende tooteid ei jooks, kirjutab Business Insider.

Ricky Gervais tegi sellest ka oma Facebooki Live'is juttu. Ta ei maininud kordagi president Trumpi nime, sest kõigile oli niigi teada, kellest ta rääkis. Küll aga ütles koomik omalt poolt, et inimesed Trumpi nõuannet siiski kuulda ei võtaks.

Koomik ütles, et ühes tema stand-up etteastes räägib ta, et me peaksime valgendite pudelitelt hoiatussildid ÄRGE SEDA JOOGE ära võtma, et genofond puhtaks teha.

"Ärge jooge valgendit. Ärge jooge desinfektsioonivahendit. Ärge püüdke valgust oma kehasse saada. Ma ei tea isegi, kuidas see peaks välja nägema. Pistad lambi endale p*****? Ärge tehke seda! Ma ei taha poliitiliseks minna, aga see (Trumpi soovitus) ei ole hea nõuanne. Ma olen seda korduvalt öelnud, aga ma ei ole arst. Ärge süstige end desinfektsioonivahendiga ja ärge suruge endale lampi p*****!" ütles Ricky Gervais.