Kui kell reede õhtul kuus lõi ja president ära valiti, läks telefoniterror lahti. Sel õhtul tuli paarkümmend kõnet ja nädalavahetus pani Arnold Rüütli südamest ohkama. Ikka ja jälle helises Arnold Rüütli mobiiltelefon ja nõuti uut presidenti. Õnnitleti, ja — Arnold Rüütel ei salga, et öeldi ka üsna hullusti, suisa mõnitavalt.

“Üks helistas surnuaiast, nagu ta ise ütles, ja tegi oma arust nalja, et neil on praegu kampaania kaks ühe hinnaga,” rääkis Rüütel SL Õhtulehele.

Kuulsa poliitiku nimekaim Arnold Rüütel võttis asja algul naljana ja naeris. Siis tüdines, vihastas ja lõpuks hakkas kaasa mängima. Mitukümmend helistajat tahtsid Arnold Rüütlile ilmtingimata midagi öelda — mis sest, et valele Arnold Rüütlile.

“Sõbrad teevad minuga nagunii vahel pulli, kuid reede õhtul aeti ikka taga seda teist Arnold Rüütlit,” ütles Arnold Rüütel ja kinnitas, et nüüd oli ikka “eriline jama”. Lilli ei saadetud, kuid õnnitlejaid ja sõnumisaatjaid oli massiliselt.

Arnold Rüütel avas äsja Pirita vana toidupoe ruumides neljanda Westspordi spordikaupade poe. Ta on mitu korda politseile vahele jäänud kui kiiruseületaja Arnold Rüütel.

Hiljem viis elu mõlemad Arnold Rüütlid Eesti Põllumajanduse Akadeemiasse, ent rektor Arnold Rüütel tudeng Arnold Rüütli kätt surunud pole. Tiit Tammsaar samalt EPA kursuselt läks poliitikasse ja kutsus ka Arnoldit, aga seni pole huvi tekkinud.