Näitleja on enim tuntud "Mad Maxi" filmidest. Ta tegi esimese rollisoorituse 1979. aasta originaalis, mille peaosas oli Mel Gibson, kus mängis Toecutterit. Teist korda võttis ta filmist osa, kui mängis 2015. aasta versioonis, mille peaosas olid Tom Hardy ja Charlize Theron, sõjapealiku Immortan Joe.

Briti filmitegija Brian Trenchard-Smith kinnitas Facebookis, et Keays-Byrne suri teisipäeval.

Theron mälestas Keays-Byrne'i oma Twitteris. "On hämmastav, kui hästi sa suutsid mängida kurja sõjapealiku, kui sa ise olid niivõrd lahke ja soe hing," kirjutas ta.

Keays-Byrne'i vanemad on britid, aga ta ise sündis Indias. Noores eas kolis ta vanemate sünnimaale Inglismaale. 1973. aastal reisis ta "A Midsummer Night's Dream" tegemisel Austraaliasse, kuhu ta ka elama jäi.

Tehes kaasa originaalses "Mad Max" filmis, kus ta mängis Toecutteri tegelaskuju, tõi 2015. aasta versiooni lavastanud George Miller ta uuesti projekti juurde. Selles filmis mängis ta taaskord pahalast, kelle nimi oli Immortan Joe.

Keays-Byrne suutis mõlemas tegelaskujus näha ka head. Kui Toecutter oli rõhutud nomaadide liige, siis püüdis Immortan Joe maailmalõpulises olustikus korda luua.

Keays-Byrne'i jääb mälestama tema partner Christina.