Chrstina Aguilera on USA kuulus poplaulja ja laulukirjutaja.

Kirurg, kellega Christina Aguilera ühendust võttis, jättis lauljale pärast rinnaoperatsiooni armid, mis ta peab nüüd hoolikalt ära peitma.

Ebaõnnestunud operatsioon mõjutas ka lauljanna rindade kuju. Implantaadid olid algselt valesti paigutatud. Kui laulja soovib tulevikus kaalust alla võtta, siis tema rinnad kaotavad vormi ning tekkivad voldid.

Ivanka Trump on USA ettevõtja, modell ja seltskonnadaam.

Ivanka tegi rindade suurendamise operatsiooni veel 2006. aastal. Tema kirurgi peamine viga oli vale implantaadi voodi moodustamine.
Selle tagajärjel üks rind on tal suurem kui teine.

Tori Spelling USA näitlejanna.

Sarja "Beverly Hills" staaril Tory Spellingul oli kompleks suurte rindade tõttu. Lõpuks otsustas nätlejanna minna rinnaoperatsioonile.
Kirurg asetas implantaadid liiga lähedale. Nüüd näevad staari rinnad väga imelikud välja. Kuid selline arsti viga ei mõjuta mitte ainult vormi, vaid ka patsiendi tervist.

Tara Reid on USA näitleja.

"Kuuma piruka" staar Tara Reid otsustas rinnaoperatsiooni läbida põhjusel, et tema üks rind oli märgatavalt suurem kui teine
Tarale tuli teha mitu kordusoperatsiooni ja nüüd näevad tema rinnad palju paremad välja.

Victoria Silvstedt on Rootsi modell.

Tal olid ilusad keskmise suurusega rinnad, kuid ta tahtis neid siiski suurendada. Operatsiooni ajal asetas arst implantaadid üksteisest liiga kaugele.

Courtney Love on USA lauljanna.

Ta on alati unistanud suurest rinnakorvist. Pärast operatsiooni läks aga midagi valesti - üks rind osutus teisest suuremaks ja isegi korduva kirurgilise sekkumise abil ei olnud probleemi võimalik kuidagi ära lahendada.

Hayden Panettiere on USA näitleja ja laulja.

Näitlejanna läks samuti kirurgi noa alla, et rindasid suurendada koguni kolme suuruse võrra. Hayden tegi ise selle vea, sest ta valis liiga suured implantaadid ja arstid ei suutnud teda ära heidutada.