"Nagu üks hea sõber täna koos õnnitlustega mulle mainis: mõnikord tasub eesmärke kõva häälega välja öelda, nii kipuvad nad realiseeruma. Nii ongi, 5 aastat tagasi lubasin endale, et 40selt oman kõrgharidust ning olen isa. Tänan kõiki õnnitluste eest," jagas Tanel Padar Facebookis. Ta lisas juurde pildi, kus on koos tütre Lindaga kunsti nautimas.

Muusiku sünnipäeval on teda meeles pidanud ka mitmed sõbrad ja kolleegid. Laulja Lenna Kuurmaa sõnas: "Tanel on mulle kallis sõber ja samal ajal ka lavapartner, kellega on alati hea kindel kõrvuti seista. Ta on äärmiselt soe, hooliv ja väga tähelepanelik inimene.

Tal on omamoodi huumorisoon, mille viimatine tõestus oli Elmari raadio eetris kõlanud kõne minu sünnipäeva puhul (Lenna juhib koos Mari-Liis Männikuga Elmaris saadet "Manna ja Lenna" - toim.). Sain niimoodi naerda, et põsesarnad krampis. Ta mängis helistades kedagi teist, moonutas oma häält ja ajas üsna jaburat juttu ja see kõik kokku oli väga naljakas, sest ma ei saanud lõpuni aru, kes helistab raadiosse sisse - see oli mu kaassaatejuhiga neil kokku lepitud, et teevad üllatuse.
Mul on siiralt hea meel, et Tanel on leidnud tasakaalu ja meelerahu ja loonud imearmsa pere koos oma tulevase kaasa Laureniga. Soovin talle sünnipäevaks südamest õnne ja edu ja armastust!"