"Iga päev veendun taas, et paljud eestimaalased ei oska autodega sõita. Tundub, et nii palju uimerdajaid kui meil Eestis, küll mujal ei ole. "Olen palju ringi sõitnud erinevates riikides, kus inimesed paistavad aru saavat, et olemas selline asi nagu ühtlane liiklusvoog ning püüavad teistele mitte jalgu jääda. Meie jalus töllerdajad põhjustavad, aga asjatud möödasõite ja ohtlikke manöövreid," leiab Viikna.

"Samuti ei suudeta arvestada, et kui teel liikleb näiteks ainult kümme autot, aga kui kõik jätavad pikivahe 20 meetrit, siis kogu see autorodu on 200 meetrit pikk. Seetõttu pääseb fooritsükliga üle ka vaid käputäis autosid ja mahajääjad tahavad pärast oma mahajäämust kihutamisega kompenseerida. Telefonis istumisel on kindlasti ka oma roll, aga eks see probleem ole kõikjal."

Kriitikat sai ka kohalik politsei. "Eraldi teema on muidugi ka meie politsei, kelle tegevuses puudub kohati igasugune loogika. Nii palju politsinikuid kui meil pole ma ka mujal näinud. Ise nad räägivad, et nende ülesanne on liiklust rahustada, aga paraku toimib see vaid osade liiklejate puhul ja olemegi jälle nullis tagasi, kus rinda pistavad taas töllerdajate tõttu kiirustajad ja töllerdajad," lisas Viikna lõpetuseks.